Wednesday, September 22, 2010

Lincona Põrandakeskus avas Eesti esimese põrandate Profipoe

Pärnu maanteel värskelt avatud Profipood on keskendunud spetsiaalselt Eesti kliimale vastavate põrandamaterjalide paigaldusele ja hooldusele, mis tagavad põrandale pikema eluea.

„Põrand on pikaajaline investeering, mis õige hoolduse korral võiks vastu pidada aastakümneid,“ rääkis Lincona Konsult ASi juhatuse liige Olavi Tuisk. „Kahjuks tuleb hinnavõitluses järjest sagedamini ette juhtumeid, kus korraliku materjali pähe müüakse madala kvaliteediga praaki või kasutatakse kordades normist vähem viimistlusvahendeid. Just seetõttu tuli idee avada koos paigaldusteenusega profipood, kus saame ise kontrollida, et liim, õli või lakk on ikka see, mis purgil kirjas ja maha pannakse just nii mitu kihti, kui ette nähtud.“
Lincona Profipoe kaubavalikus on kesksel kohal hooldus- ja viimistlusvahendid ning konsultatsiooni ja põrandapaigaldusteenust pakuvad inimesed, kes on aastaid ise põrandaid paigaldanud, hooldanud ja lihvinud.
„Kuigi põranda paigaldus ei ole mingi raketiteadus, on selleks igas hoones täiesti erinevad eeldused,“ rääkis Olavi Tuisk. „Kontrollime eelnevalt materjali niiskuse sisaldust ja selle sobivust ruumi küttesüsteemiga. Selle järgi soovitame, kuhu sobib paremini näiteks kahe- või kolmekihiline parkett ja kuhu massiivlaud. Ning ohtlikke paksusi on kõige õigem paigaldada just praegusel aastaajal,“ märkis Tuisk.
Profipoes võrreldes tavalise ehituspoega müügil spetsiifilisemad ja kvaliteetsemad tooted. „Sageli ei sobi ka Euroopa jaoks valmistatud standardpuit meie kliimasse, kuna see on palju suurema niiskusesisaldusega kui meil vaja oleks,“ märkis Lincona Konsult ASi juhatuse liige Sven Ersling. „Eestis on põrandate suurimaks probleemiks pea üheksa kuud kestev kütteperiood, mil on oht, et kogu niiskus imendub põrandast välja ja need hakkavad kergesti pragunema. Profipoodi on tellitud spetsiaalselt Eesti jaoks sobiva niiskusesisaldusega põrandamaterjalid, professionaalsed paigaldus- ja hooldustooted, mäluga sisekliima-logerid ja mikropoorsed õlivahad .“

Profipoes kohapeal teeme testõlitamisi
Lincona Profipood asub Tallinnas aadressil Pärnu mnt 139E /13 sisehoovis, mille kõrval asub ka Lincona laia valikuga esinduspood ja keskladu.


Teretulemast Lincona Põrandakeskuse Profipoodi
Valikus on Bona, Timberex, Saicos tooted

No comments:

Post a Comment