Tuesday, December 28, 2010

Tehnika pealetung on igas valdkonnas!

Uus ja mugav viis kuidas selga säästes põrandat pesta!  Tänasest on Linconas müügil puitpõrandate jaoks mõeldud puhastusmopp, kus mop ja puhastusvahend üheskoos.



Puitpõranda regulaarne puhastamine/hooldus on võtmesõnad selle kauni välimuse säilitamiseks pikkadeks aastataks. Traditsiooniline puhastusviis on juba piki aastaid on olnud: veeämber kuhu on segatud kokku puhastusvahend veega ja mopp. Nüüd on see minevik! Uue Bona Sprey Mopiga on see imelihtne – pihusta juba valmis spetsiaalselt puitpõrandale mõeldud puhastusvahend põrandale ja kuivata/puhasta põrand.
Kuna puitpõrand on eriline võrreldes teiste põrandakatte materjalidega, siis nõuab see spetsiaalselt puitpõrandatele väljatöötatud puhastus ja hooldusvahendeid!

Bona uus Spray Mopp lihtsustab puitpõranda puhastamist veelgi! Pole tarvis tassida tüütuid ja raskeid veeämbreid! Sprey mop on ergonoomiline ja lihtsasti kasutatav. Bona revolutsiooniline puitpõrandate puhastusviis/vahend on võitnud ameeriklaste südamed ja saavutanud alates turulepaiskamisest suure müügiedu (müüdud on juba üle 1 000 000 Sprey Mopi).

Spetsiaalselt välja töötatud puitpõrandate hoolduseks:
• Ergonoomiline disain
• Täidetav paak, mahtuvus 4L
• Tõhus puhastus - Wood Floor Cleaner ei jäta kleepuvat puhastusvahendi kihti vaid puhastab ka kõige tõrksamad plekid kerge vaevaga
• Loodussäästlik, puhastusaine PH 7
• Pöörlev mopiots puhastab ka kõige raskemini ligipääsetavad kohad
• Pestav ja taasklasutatav mikrofiiber lapp. Lapp säilitab oma puhastusomadused kuni 300 pesukorrani, siis tuleks uus mikrofiiber lapp soetada
• Saadaval komplektina kui ka üksikult:
Komplekt sisaldab: sprey moppi, täidetavad paaki, mikrofiiber lappi ja Wood Floor Cleanerit.
Komplekti hind: 390.- / kompl.



Ilusaid põrandaid soovides!

1 comment: